Arabian Nights

Arabian Nights spilleautomat fra Net Entertainment er en 5 hjuls, 10 linjers videoautomat med til tider en enorm progressiv jackpot. Når du spiller blir du tatt med inn i et eventy som minner mye om 1001 natt. Automaten inneholder scatter symboler, wild symboler og gratisrunder som kan gi betydelige utbetalinger om du er heldig.

Arabian Nights er en av våre favorittautomater, og i denne artikkelen skal vi vise deg hvorfor vi liker den så godt.

  • Innsatsnivået på Arabian Nights er overraskende lavt. Du kan velge å spille på bare en linje for så lite som €0,50 pr spinn, og likevel vinne flere titalls millioner i jackpot. Om du ønsker å spille på alle ti linjene er innsatsen ikke mer en €5, og dette er rett og slett oppsiktsvekkende. For en så lav maksimumsinnsats på en jackpotautomat av dette kaliberet er rett og slett enestående.
  • Gevinstmulighetene på denne spilleautomaten er enorme. For en innsats på bare noen få kroner kan du oppleve å vinne flere titalls millioner kroner i jackpot. I skrivende stund er den progressive jackpotten på Arabian Nights kommet godt over 20 millioner kroner.
  • Om du liker historier om magiske lamper og arabiske prinser så er dette spilleautomaten for deg. Her vil du bli tatt med inn i et magisk arabisk eventyr som tatt ut av de beste eventyrene. Og hvem vet, om du treffer jackpot vil du oppleve ditt eget eventyr.
  • Net Entertainments Arabian Nights er et eventyr av en spilleautomat som millioner av spillere verden over setter pris på. Helt siden Net Entertainment slapp den på markedet har den underholdt spillere non stop, og tilbakemeldingene fra fansen er enestående. Og grunnen til dette er nok en kombinasjon av det fengende temaet, den store jackpotten samt Net Entertainments bruk av enestående grafikk og lydeffekter.

Net Entertainments Arabian Nights er en av de største suksessene på spilleautomat markedet. Automaten har rett og slett tatt markedet med storm, og vi er selv noen av de største fansene som denne spilleautomaten har. Vi anbefaler derfor alle våre lesere å spille på denne automaten, for vi er rimelig sikre på at dere vil bli underholdt så det holder.

Tips: Arabian Nights har en stor og raskt voksende progressiv jackpot. Dette betyr at jackpotten vokser seg større etterhvert som folk spiller på den. Du bør derfor sørge for at du spiller kun når jackpotten er stor for å få mest mulig igjen for dine penger. Vi anbefaler at du benytter deg av denne spilleautomaten når jackpotten er på over 20 millioner kroner.