Hall of Gods

Hall of Gods er en 5 hjuls, 20 linjers spilleautomat utviklet av den svenske spillutvikleren Net Entertainment. Spilleautomaten tar deg med tilbake til tiden da de norrøne gudene Tor, Odin og Loke regjerte, og er du riktig heldig kan du vinne en enorm progressiv jackpot på dette spillet.

Hall of Gods er en av de spilleautomatene vi anbefaler til våre lesere, og vi skal her ta en nærmere titt på hvorfor.

  • Denne spilleautomaten har et meget lavt innsatsnivå som starter på så lite som €0,20 pr spinn. Om du ønsker å spille høyere kan vi ta med at maksimum innsatsnivå er på €50. Jo høyere du velger å spille, jo større er selvfølgelig sjansen for å treffe jackpot. Men du kan også treffe ved å spille på laveste innsatsnivå, noe som er ganske fantastisk. For hvor mange spill gir deg sjansen til å vinne flere titalls millioner (60 millioner i skrivende stund) for en innsats på så lite som €0,20.
  • Når det kommer til gevinstmuligheter er Hall of Gods spilleautomat i øverste klasse. For automaten har en progressiv jackpot som vokser hver gang noen spiller. Denne jackpotten bruker å vokse til flere titalls millioner kroner. Dette har medført at mange spillere de siste få årene har fått livene sine forandret når de har vunnet på Hall of Gods og blitt styrtrike i løpet av ett eneste spinn.
  • Net Entertainment har funnet et meget underholdende og interessant tema når du lagde denne spilleautomaten. Her vil du få se det beste fra vikingtiden og norrøn mytologi. Gudene Tor, Odin og Loke gjør sitt beste for å hjelpe deg på veien til gevinst, og Valkyrien, Midgardsormen og vikingskip er også representert.
  • Hall of Gods spilleautomat fra Net Entertainment er en av de aller mest populære spilleautomatene på markedet i dag. Millioner av spillere strømmer til denne automaten for å prøve å treffe den store jackpotten. Spillet har også meget god grafikk gode vinnermuligheter selv om man ikke treffer jackpotten, noe som også bidrar til å øke spillets popularitet.

Som du ser er det mange grunner til å spille på Hall of Gods fra Net Entertainment. Selv er dette en spilleautomat som vi spiller ganske ofte med rimelig gode resultater selv om vi ikke har truffet jackpot enda.

Tips: Hall of Gods er en progressiv jackpotautomat. Dette betyr at jackpotten øker etterhvert som spillere spiller på den. For at du skal ha sjansen til å vinne mest mulig for dine penger bør du derfor spille på den når hovedjackpotten er på over 25 millioner kroner.