Mega Moolah

Mega Moolah er en 5 hjuls, 25 linjer spilleautomat utviklet av en av de største produsentene når det kommer til spilleautomater, nemlig Microgaming. Her vil du bli tatt med på en afrikansk safari mens du spinner i vei og håper på å treffe automatens store progressive jackpot.

Mega Moolah er en av våre favoritter og vi anbefaler den til alle. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvorfor.

  • Har du lyst til å bli mangemillionær? Vel, i de fleste tilfeller vil du da måtte satse ganske mye. Men slik er det heldig vis ikke på Mega Moolah spilleautomat fra Microgaming. For på den kan du nemlig vinne den store progressive jackpotten om du spiller med en innsats på så lite som €0,01 pr spinn.
  • Jackpotautomater er de spilleautomatene som gir sjanse for størst gevins, så Mega Moolah havner på øverste hylle når det kommer til gevinstmuligheter. Mang en spiller som har spilt på denne automaten har plutselig befunnet seg i den situasjonen at de har blitt styrtrike i løpet av ett eneste spinn. Tenk deg hvis det var du?
  • Temaet på denne automaten er meget underholdende. Du vil bli tatt med ut på safari i den afrikanske villmarken. Og der treffer du løver, elefanter, giraffer, apekatter og massevis av andre dyr. Microgaming har også lagt til mange morsomme animasjoner når de lagde automaten, noe som er med på å gjøre den ekstra underholdende.
  • Mega Moolah har i det siste kommet opp blant de mest spilte spilleautomatene i verden, og flere nye spillere kommer til hver eneste dag i håp om å treffe den store jackpotten. Og etterhvert som folk spiller vokser jackpotten seg større, noe som igjen er med på å gjøre den enda mer lukrativ.

Som du sikkert skjønner så har du mange grunner til å velge å spille på akkurat denne spilleautomaten. Og gjør du det, så er du i selskap med millioner av andre spillere som ukentlig konkurrerer om å treffe den store jackpotten. Microgaming har rett og slett lyktes med alt når de lagde dette spillet. Den store jackpotten trekker spillere i fleng, og det interessante temaet kombinert med gode lydeffekter og morsomme animasjoner får spillerne til å bli værende, slik at jackpotten vokser seg stor meget raskt.

Tips: Jackpotautomater gir statistisk sett mer tilbake etter at jackpotten har vokst seg stor. Vi anbefaler deg derfor å kun spille på Mega Moolah når jackpotten er på minst 10 millioner kroner, slik at du statistisk sett får mest mulig tilbake for dine penger.

Tips 2: Beløpet på Mega Moolahs jackpot gjenspeiler den valutaen som du spiller i. Spill derfor med den valutaen som er høyest i verdi, så vinner du mest mulig hvis du er så utrolig heldig å treffe jackpotten.