Spilleautomater og vellykkede spill

Det finnes tusenvis av online spilleautomater å velge mellom på nettet. For nye spillere som aldri tidligere har spilt online, kan det være ganske forvirrende og skremmende å finne det perfekte spillet å satse ekte penger på.
Det er derfor vi har satt sammen denne listen over hva vi synes er noen av de aller beste online spilleautomatene, slik at du kan starte din egen spillopplevelse ved å prøve deg på de mest populære online spilleautomatene noensinne!

Spill på våre beste karakter Slots Online

De beste online spilleautomatene har gitt massevis av timer med stor hjulspinn-underholdning til spillere over hele verden og gjort mer enn noen få heldige spillere rikere enn de i sine villeste fantasier kunne drømme om!
Det å spille på våre topp-karakter online spilleautomater er den perfekte måten å slappe av etter en lang dags skole eller arbeid og nyte Vegas-stilen uten å måtte forlate hjemmet, eller spille på mobil mens du er på farten. Valget

Det er ingenting som spenningen av å spille spilleautomater og vite at hvert spinn kan du vinne en livsforvandlende beløpet. Med gratis spinn og ingen bonuser, trenger du ikke engang å sette din bankroll på linjen for å vinne stort!

Spillene som er oppført nedenfor er våre valg for de beste automatene akkurat nå

 • White Orchid
 • Triple Diamond
 • Double Diamond
 • Golden Goddess
 • 50 Lions Slot
 • Siberian Storm
 • Buffalo Slots
 • Treasures of Troy Slots
 • Cleopatra
 • Cats
 • Kitty Glitter
 • Quick Hit

Velge rett spilleautomat for deg

Det å velge en passende spilleautomat for deg kan være en vanskelig oppgave når du står overfor en samling av spill som tilbyr hundrevis eller kanskje tusenvis av titler å velge mellom. Spilleautomater er vanligvis delt inn i klassiske 3-hjuls spill og 5-hjuls spilleautomater, hvor sistnevnte kommer med et stort utvalg av temaer. Det å velge spilleautomat utfra tema er trolig den enkleste måten å finne en automat som er perfekt match for nettopp deg.

Liker du natur eller kunne skryte av at du har fått en eller annen irsk arv? Det er video spilleautomaten som passer din lidenskap! Noen av de beste spilleautomatene har temaer som er inspirert av gammel mytologi mens andre tar deg med på episke middelalderoppdrag. Her finner du en liste over alle freespins casinoer hvor du selv kan teste ut noen av de undernevnte spilleautomatene – helt gratis.

Prøv disse Online Spilleautomatene

Noen av de mest populære spilleautomatene på nettet inkluderer Cleopatra, som tar deg med tilbake til oldtidens Egypt og til hoffet til den vakre og legendariske herskerinnen som er ivrig etter å dele noen av hennes skatter med heldige spillere.

Zeus tema foregår i antikkens Hellas, og tilbyr deg muligheter til å mangedoble gevinsten din, noe som bare kan beskrives som guddommelig!

Rainbow Riches er en av de mest kjente spilleautomatene som handler om keltisk kultur, med nydelig grafikk som viser alle typer Lucky Charms som hjelper deg med å raskere treffe en jackpot.

Siberian Storm, derimot, er en iskald kjølig spilleautomat med tema fra den villeste sibirske tundraen hvor vakre snøtigere pryder hjulene.

Se i tillegg opp for oppfølgere av dine favorittspill!

Lær om Spilleautomaters Volatilitet og RTP

Når du spiller på spilleautomater vil du ofte høre om “tilbakebetaling til spilleren” eller RTP. Dette er ofte gitt i form av prosenter, for eksempel 95%, som i utgangspunktet betyr at for hver dollar, euro eller pund du satser, vil du tjene tilbake 95 cent. Dette tallet tilsvarer det som populært kalles house edge, som i vårt eksempel ville være likt 5%.